06-04-2018

Deunen met ontbijt

Vanaf 10:00 uur kosten zijn €5,- p.p.

DJ Luck & Jeffrey

Hij krijgt vaak opdrachten om te draaien op verschillende feesten en partijen en maakt het leuk voor jong en oud. Wil je graag een verzoekplaatje dan is hij altijd bereid om die te draaien. Hij heeft een breed assortiment dus alle verzoekjes zijn welkom!

07-04-2018

DJ Luck

Hij krijgt vaak opdrachten om te draaien op verschillende feesten en partijen en maakt het leuk voor jong en oud. Wil je graag een verzoekplaatje dan is hij altijd bereid om die te draaien. Hij heeft een breed assortiment dus alle verzoekjes zijn welkom!

Twee Bier zonder Baco

“Twee Bier zonder Baco” bestaat uit de twee broers Marc(us) en Hans(i) Groenland. Ze staan al sinds 2005 samen op de planken en zijn al jaren een bekend gezicht op de Noord-Hollandse kermissen, festivals, voetbalkantines, (bedrijfs)feesten en op allerlei soorten privé-feesten.

“Twee Bier zonder Baco” brengt een energieke show met een hoog ‘dans & meezing gehalte’. Het repertoire is heel erg breed. De beste Nederlands- en Engelstalige nummers van vroeger tot nu worden gespeeld.

Verder het beste uit Volendam, Nederpop, Disco, Schlagers, après-ski en natuurlijk de beste Toppers Medley’s. Op elk feest kunnen de mannen uit de voeten! 

Kimberly Hennipman

Kimberly is al jaren een graag geziene zangeres op feesten en partijen in Nederland en ver daarbuiten!
Of het nu gaat om een optreden voor 50 man in een kleine kroeg of om een groot bedrijfs / publieksevenement met 10.000 of meer bezoekers,

08-04-2018

Rits Rats

Rits Rats: de zotste band die ooit op deze aardkloot gekwakt werd…….. 
Deze Rok en Lol formatie is van oorsprong afkomstig uit Egmond aan Zee, ’n klein kustplaatsje in Nederland onder de rook van de pijp van de burgemeester van Egmond aan Zee, ’n klein kustplaatsje in Nederland onder de rook van de pijp van de burgemeester van Egmond aan Zee,…..afijn. Na jarenlange training in een geluidsdichte kelder zijn ze in 2010 dan eindelijk doorgebroken, gelijk de dijken in Zeeland in ‘53. 
De 2e stelling van Einstein luidt: ” Een Feest Is Geen Feest Als Rits Rats Niet Is Geweest”. Dit is nou wat je noemt: een waarheid als een koe. De Schotse Hooglander is dan ook de inspiratiebron voor de Rits Rats Kledinglijn. Maar dat terzijde. We dwalen af…..
De geoliede Rits Rats muziekmachine brengt hits uit de 60-er, 70-er, 80-er en, vooruit dan maar, ook 90-er jaren met stijl, humor en bravoure ten gehore. Naast het standaard repertoire, dat uit zo’n 300 liedjes bestaat, beschikt Rits Rats over een geheim wapen: een blik ‘Hatsikidee-liedjes’ dat openbarst als het écht gezellig wordt.
Een unieke ‘pretband’ dus, die het speelplezier hoog in het vaandel heeft staan. Rits Rats stelt zich ten doel om elk feest tot een spetterende party te maken, waar zowel publiek, band als uitbater met een glimlach op het gelaat aan terugdenkt. De intens zotte podium-act, in combinatie met de zeer gevarieerde playlist, maakt dat Rits Rats de standaard zet voor wat een band eigenlijk zou moeten zijn.

Robbert van der Steenhoven

Robbert werd op 6 december 1989 te wereld gebracht in de Noord-Hollandse stad Alkmaar. In het nabijgelegen Heerhugowaard groeide hij op en al op jonge leeftijd kwam zijn passie voor muziek boven drijven.

In 1996 besloot Robbert om meer werk te maken van zijn muzikale interesses. Hij ging naar de muziekschool Dijk en Waard om muziekles te volgen en vervolgens acht jaar les te nemen in keyboard spelen. In de tussentijd begon Robbert zich te ontwikkelen als volwaardige allround (pop/rock/feest) zanger.